Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Theunissen, geboren te Hunsel op 9 juli 1902, overleden te Ittervoort op 5 augustus 1996, begraven aldaar, dochter van Franciscus Hubertus Theunissen en Anna Maria Gertrudis Hubertina Corné.


Zij is getrouwd te Hunsel op 11 mei 1934 met
Lambertus Josephus Kuijpers, geboren te Ittervoort op 5 juni 1897, overleden aldaar op 11 januari 1992, begraven aldaar, zoon van Peter Joannus Kuijpers en Anna Maria Hubertina Coolen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina