Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Franciscus Hubertus Theunissen, landbouwer, geboren te Neeritter op 23 februari 1870, overleden te Hunsel op 21 september 1931, zoon van Peter Joannes Theunissen en Maria Christina Sentjens.


Hij is getrouwd te Hunsel op 22 april 1897 met
Anna Maria Gertrudis Hubertina Corné, geboren te Hunsel op 1 november 1872, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 december 1952, dochter van Jacob Corné en Maria Hubertina Henderikx.

Uit dit huwelijk:
  • 7 : Antonius, geboren te Hunsel op 17 januari 1912, overleden te Nederweert op 26 september 1996.
    Hij was gehuwd met Lies Mennen.
  • 8 : Maria Rosina, geboren te Hunsel op 10 april 1913, wonende aldaar, overleden te Neeritter op 3 november 1994, begraven aldaar.
    Zij was gehuwd met Jacob Hubert Coenen, landbouwer, geboren op 29 juli 1911, wonende te Hunsel, overleden op 26 mei 1994, begraven te Neeritter.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina