Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Hubert Roost, landbouwer, geboren te Grathem op 25 oktober 1900, wonende aldaar, overleden te Oler op 9 maart 1958, begraven aldaar op 12 maart 1958, zoon van Hubertus Roost en Maria Christina Brunenberg.


Hij is getrouwd te Grathem op 27 april 1928 met
Maria Elisabeth Keulen, dienstbode, geboren te Homberg (D) op 1 oktober 1902, overleden op 26 juni 1991, begraven te Oler, dochter van Henricus Josephus Hubertus Keulen en Maria Catharina Vastmans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina