Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Franciscus Roost, landbouwer, geboren te Grathem op 4 januari 1899, overleden te Tegelen op 10 februari 1972, zoon van Hubertus Roost en Maria Christina Brunenberg.


Hij is getrouwd te Tegelen op 14 april 1931 met
Anna Gertrudis Ronken, geboren te Hüls (D) op 29 december 1887, wonende te Neer en te Tegelen, overleden voor 1972, dochter van Cornelis Ronken en Johanna Vergelt.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina