Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannis Petit, dienstknecht, geboren te Hunsel op 13 maart 1854, overleden te Weert op 13 augustus 1925, zoon van Constantinus Wolterus Sebastianus Petit en Cornelia Gielissen.


Hij is getrouwd te Hunsel op 16 januari 1889 met
Helena Hubertina Stevens, dienstmeid, geboren te Molenbeersel (B) op 30 maart 1867, overleden te Weert op 3 september 1958, dochter van Reijnierus Stevens en Maria Catharina Bongers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antonius Hubertus, landbouwersknecht, geboren te Weert rond 1898.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 4 februari 1916 met Joanna Maria Caris, geboren te Nederweert op 30 november 1892, dochter van Ludovicus Caris en Anna Elisabeth Stals.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina