Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina Clerkx, geboren te Hunsel op 17 maart 1900, overleden aldaar op 17 november 1957, dochter van Peter Mathias Hubert Clerkx en Anna Maria Staekenborg.


Zij is getrouwd te Hunsel op 25 april 1924 met
Martinus Hubertus Verwielen, geboren te Grathem op 31 december 1896, overleden te Roermond (Z) op 4 januari 1970, begraven te Hunsel, zoon van Peter Hubertus Verwielen en Maria Agnes Vrenken.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria Catharina, geboren te Grathem op 20 april 1925, overleden aldaar op 21 april 1925.
  • 2 : Doodgeboren zoon, geboren te Hunsel op 20 februari 1934.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina