Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Leonard Hubertus Clerkx, landbouwer, geboren te Hunsel op 11 februari 1899, wonende aldaar, overleden aldaar op 26 mei 1949, begraven te Haler, zoon van Peter Mathias Hubert Clerkx en Anna Maria Staekenborg.


Hij is getrouwd te Hunsel op 26 april 1929 met
Anna Catharina Creemers, geboren te Stramproy op 21 januari 1901, overleden te Weert (Z) op 8 juli 1983, begraven te Haler op 12 juli 1983, dochter van Peter Joannes Cremers en Wilhelmina Vleeshouwers.
(Zij was later gehuwd met Hubertus Peterus Custers, geboren te Roggel op 19 februari 1922, overleden te Weert (Z) op 2 februari 1977.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Jozef, geboren te Hunsel-Haler op 30 januari 1930, overleden op 11 februari 2001, begraven te Haler.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina