Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Christina Heijkers, geboren te Hunsel op 4 september 1915, overleden op 1 januari 2008, begraven te Baexem, dochter van Peter Joannes Heijkers en Wilhelmina Catharina Hubertina Verlaak.


Zij is getrouwd te Hunsel op 8 augustus 1941 met
Josephus Hubertus Driessen, goederenbesteller, geboren te Baexem op 25 februari 1910, overleden te Weert (Z) op 21 september 1995, begraven te Baexem op 26 september 1995, zoon van Peterus Joannes Driessen en Anna Maria Orbon.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Baexem op 30 oktober 1956.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina