Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Rosina Theunissen, geboren te Hunsel op 10 april 1913, overleden te Neeritter op 3 november 1994, begraven aldaar, dochter van Franciscus Hubertus Theunissen en Anna Maria Gertrudis Hubertina Corné.


Zij was gehuwd met
Jacob Hubert Coenen, landbouwer, geboren op 29 juli 1911, overleden op 26 mei 1994, begraven te Neeritter.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Hendrika Josephina, geboren te Hunsel rond maart 1950, overleden te Roermond op 20 januari 1951.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina