Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Christina Hubertina Theunissen, geboren te Hunsel op 18 augustus 1907, dochter van Franciscus Hubertus Theunissen en Anna Maria Gertrudis Hubertina Corné.


Zij is getrouwd te Hunsel op 21 mei 1937 met
Josephus Antonius Martinus van Donschot, landbouwer, geboren te Weert rond 1906, zoon van Jan Mathijs van Donschot en Anna Catharina Hubertina Beelen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina