Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Hubertus Theunissen, geboren te Hunsel op 9 oktober 1904, overleden aldaar op 6 september 1994, begraven aldaar, zoon van Franciscus Hubertus Theunissen en Anna Maria Gertrudis Hubertina Corné.


Hij is getrouwd te Hunsel op 5 november 1937 met
Anna Maria Ramakers, geboren te Ittervoort op 15 mei 1908, overleden op 16 februari 1990, begraven te Hunsel, dochter van Willem Ramakers en Elisabeth Kurvers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth Maria Johanna, geboren te Hunsel op 16 december 1939, overleden te Roermond (Z) op 2 september 1992.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina