Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Catharina Driessen, landbouwster.


Zij was gehuwd met
Hendrik Coolen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Elisabeth, geboren te Molenbeersel (B) op 1 juli 1877, overleden te Molenbeersel op 21 juni 1901.
    Zij is getrouwd te Hunsel op 29 april 1897 met Jan Mathijs Stevens, blauwverver, geboren te Molenbeersel (B) op 7 augustus 1870, overleden te Maaseik (Z) op 12 september 1942, zoon van Reijnierus Stevens en Maria Catharina Bongers.
    (Hij is later getrouwd te Molenbeersel op 16 april 1903 met Maria Christina Rakels, geboren te Molenbeersel op 16 april 1868, overleden aldaar op 8 maart 1943, dochter van Thomas Rakels en Anna Catharina Smeets.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina