Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Arnold van Soest, dienstknecht, geboren te Heythuysen op 22 april 1877, overleden te Nederweert op 12 augustus 1930, zoon van Willem van Soest en Petronella Nellen.


Hij is getrouwd te Nederweert op 26 september 1919 met
Anna Catharina Hendrikx, landbouwster, geboren te Nederweert op 11 februari 1883, dochter van Peter Jan Hendrikx en Elisabeth Puijnen.
(Zij is eerder getrouwd te Nederweert op 17 april 1914 met Lambert Hermesen, dienstknecht, geboren te Nederweert op 7 april 1872, overleden aldaar op 28 november 1918, zoon van Wilhelmus Hermsen en Anna Maria van Deursen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina