Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Magdalena Elisabeth Koppers, dienstmeid, geboren te Weert rond 1863, overleden te Hunsel op 26 maart 1931, dochter van Petrus Henricus Koppers en Joanna Maria Tielen.


Zij is getrouwd te Hunsel op 17 oktober 1898 met
Peter Mathijs Hubertus Verlaak, landbouwer, geboren te Ittervoort op 21 maart 1869, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 11 september 1944, zoon van Joannes Hubertus Verlaek en Anna Maria Abrahams.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina