Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Lambert Creemers, dienstknecht en landbouwer, geboren te Hunsel op 8 oktober 1832, wonende te Maasbracht, overleden aldaar op 14 oktober 1915, zoon van Peter Jan Cremers en Anna Maria Loven.


Hij is getrouwd te Maasbracht op 7 januari 1861 (1) met
Maria Ida Mestrum, huishoudster, geboren te Maasbracht op 18 januari 1827, overleden aldaar op 23 maart 1868, dochter van Joannes Mestrum en Maria Helena Smeets.
(Zij was weduwe van Reneer Hubertus Houben, overleden te Maasbracht op 19 oktober 1859.)

Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 24 september 1868 (2) met
Anna Maria Janssen, dienstmeid, geboren te Heel en Panheel op 14 juni 1827, overleden te Maasbracht op 15 februari 1907, waarschijnlijk dochter van Joannes Abraham Janssen en Petronella Schreurs.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina