Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Gertrudis Hubertina van Soest, geboren te Hunsel op 9 september 1901, wonende aldaar, overleden te Weert op 9 maart 1943, begraven te Ell, dochter van Peter Hubertus van Soest en Joanna Gertrudis Creemers.


Zij is getrouwd te Hunsel op 1 mei 1931 met
Joseph Mathijs Huijskens, geboren te Grathem op 23 september 1899, overleden te Roermond (Z) op 6 oktober 1977, begraven te Ell op 8 oktober 1977, zoon van Thomas Hubertus Huijskens en Anna Catharina Hubertina Reijnders.
(Hij was later gehuwd met Anna Angelina Schreurs.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina