Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus Hubertus Moonen, dagloner, geboren te Neeritter op 10 oktober 1833, overleden te Maaseik op 24 januari 1888, zoon van Henricus Moonen en Joanna Maria Kupers.


Hij is getrouwd te Maaseik op 13 mei 1857 met
Anna Margaretha Swillens, geboren te Maaseik op 26 juni 1832, overleden aldaar op 22 oktober 1918, dochter van Gerard Swillens en Maria Elisabeth Daemen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina