Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Helena Baents, landbouwster, geboren te Neeritter op 23 februari 1838, dochter van Jan Baens en Marie Jeanne Luijs.


Zij is getrouwd te Molenbeersel op 19 september 1872 met
Godefridus Conen, bouwknecht, geboren te Ophoven (B) op 15 oktober 1833, overleden te Molenbeersel op 1 maart 1887, zoon van Joannes Severien Coenen en Cornelia Fellen.
(Hij is eerder getrouwd te Ophoven (B) op 5 september 1862 met Christina Wolfs, dienstmeid, geboren te Neeritter op 17 augustus 1832, overleden te Molenbeersel op 15 juli 1871, dochter van Godefroid Wolfs en Aldegonda Stals.)

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Joannes, landbouwer, geboren te Molenbeersel (B) op 10 oktober 1878.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 1 juni 1900 met Anna Maria Thefonderen, geboren te Heel en Panheel op 22 september 1877, dochter van Peter Hubert Thefonderen en Catharina Hubertina Vangeloven.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina