Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Theodorus Denier, landbouwer, geboren te Molenbeersel (B) op 24 januari 1871, overleden te Waterschei (B) op 4 maart 1947, zoon van Antoon Denier en Joanna Catharina van Deursen.


Hij is getrouwd te Hunsel op 7 juni 1899 met
Maria Elisabeth Roost, dienstmeid, geboren te Nederweert op 3 november 1875, dochter van Jacobus Roost en Maria Catharina Gijsen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antonius Hubertus, geboren te Neeritter op 24 maart 1900, overleden te Genk (Z) (B) op 9 januari 1990.
    Hij was gehuwd met Rosalia Thijs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina