Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Andreas Hubertus Josephus van Bilzen, fabrieksarbeider, geboren te Neeritter op 9 maart 1905, overleden op 11 april 1985, begraven te Neeritter, zoon van Hendrik Hubertus van Bilzen en Maria Catharina Hubertina Lammers.


Hij is getrouwd te Neeritter op 3 april 1936 met
Elisabeth Maria Josephina Stienen, geboren te Neeritter op 2 maart 1911, overleden op 25 augustus 1976, begraven te Neeritter, dochter van Joannes Hubertus Stienen en Hubertina Elisabeth Munnecom.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Bertha, geboren te Neeritter op 18 november 1944, overleden aldaar op 10 december 2017.
    Zij was gehuwd met Jo Jeurninck, geboren te Kelpen-Oler op 30 oktober 1942, overleden op 18 juni 2016, zoon van Hendrik Hubert Jeurninck en Maria Catharina Verleijsdonk.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina