Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johannes Hubertus Hurxkens, mijnwerker/hulphouwer, geboren te Neeritter op 10 september 1916, wonende te Hunsel, overleden te Geleen op 29 april 1955, begraven te Neeritter, zoon van Joannes Jacobus Hubertus Hurxkens en Barbara Lambrichts.


Hij was gehuwd met
Petronella Maria Wilhelmina Corstjens, geboren te Neeritter op 25 november 1921, overleden op 5 januari 2007, begraven te Neeritter, dochter van Andries Hubert Corstjens en Maria Christina Hubertina Segers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina