Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrik Hubert Mathijs Creemers, landbouwer, geboren te Hunsel op 7 januari 1903, overleden te Weert (Z) op 2 december 1986, begraven te Hunsel, zoon van Peter Hubert Creemers en Joanna Hubertina Linnaars.


Hij is getrouwd te Hunsel op 21 juni 1929 met
Anna Maria Nijskens, geboren te Baexem op 3 september 1899, overleden op 23 juli 1970, begraven te Hunsel, dochter van Wilhelmus Nijskens en Petronella Theresia Geelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Petronella Gertruda, geboren te Hunsel op 19 juli 1933, overleden te Weert (Z) op 2 juni 1999.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina