Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Antonetta Hubertina Coolen, winkelierster, geboren te Neeritter op 21 augustus 1882, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 16 mei 1954, dochter van Martinus Hubertus Coolen en Maria Cornelia Truijen.


Zij is getrouwd te Neeritter op 11 oktober 1917 met
Jacobus Lambertus de Hingh, bakker, geboren te Neeritter op 9 juli 1877, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 2 november 1958, zoon van Jacobus Wilhelmus Hubertus de Hingh en Maria Gertrudis Henderickx.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Cornelia Hubertina Maria, geboren te Neeritter op 12 oktober 1920, overleden op 22 augustus 1986, begraven te Neeritter.
  • 3 : Maria Hubertina Antonia, geboren te Neeritter op 11 september 1922, overleden te Roermond op 7 augustus 2014.
  • 4 : Martinus Franciscus Hubertus, geboren te Neeritter op 30 december 1926, overleden op 24 september 2002, begraven te Neeritter.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina