Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmina Vleeshouwers, geboren te Stramproy op 4 januari 1865, overleden aldaar op 27 april 1905.


Zij was gehuwd met
Peter Joannes Cremers, landbouwer, geboren te Kinrooi (B) op 28 maart 1864, overleden te Hunsel op 1 maart 1938, zoon van Wilhelmus Creemers en Catharina Peters.
(Hij is later getrouwd te Hunsel op 19 april 1906 met Catharina Elisabeth Roijakkers, landbouwster, geboren te Hunsel op 1 september 1853, overleden aldaar op 31 maart 1942, dochter van Franciscus Roijackers en Jacomina Ketelaers. (Zij is eerder getrouwd te Hunsel op 28 mei 1890 met Gerardus Peeters, landbouwer, geboren te Stramproy op 5 augustus 1837, overleden te Hunsel op 14 juni 1904, zoon van Jan Peeters en Joanna Geertrudis Peerenbooms.))

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina