Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Petronella Keijers, geboren te Neeritter op 21 december 1911, overleden te Kessenich (B) op 25 oktober 1962, dochter van Joannes Keijers en Wilhelmina Hubertina Geenen.


Zij is getrouwd te Kessenich (B) op 3 april 1937 voor de kerk met
Mathias Renerus Stultiens, geboren te Ophoven op 19 april 1912, overleden te Maaseik op 29 maart 1990, zoon van Martinus Stultiens en Agnes Seegers.
(Hij is later getrouwd te Kessenich (B) op 15 mei 1965 voor de kerk met Maria Bagmans.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina