Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Catharina Janssen, geboren te Opoeteren (B) op 22 december 1838, overleden te Hunsel op 12 oktober 1875, dochter van Jan Mathijs Janssen en Anna Maria Zwenters.


Zij is getrouwd te Weert op 25 april 1870 met
Jacobus Goevarts, winkelier en venter, geboren te Weert op 22 oktober 1830, overleden te Hunsel op 7 juni 1912, zoon van Wilhelmus Goevaerts en Aldegondis Strijbos.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Elisabeth, geboren te Hunsel op 25 juli 1871, overleden aldaar op 10 september 1873.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina