Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Elisabeth Maria Catharina Rietjens, geboren te Hunsel-Ell op 6 oktober 1908, wonende te Baexem, overleden te Weert (Z) op 31 oktober 1992, begraven te Kelpen-Oler, dochter van Peter Hubert Rietjens en Maria Petronella Camp.


Zij is getrouwd te Hunsel op 11 mei 1934 met
Johannes Louis van Heur, landbouwer, geboren te Heythuysen op 18 februari 1905, wonende te Baexem, overleden te Kelpen-Oler op 31 juli 1995, begraven aldaar op 4 augustus 1995, zoon van Lambertus Hubertus van Heur en Joanna Maria Hubertina Vrenken.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus Johannes Hubertus, geboren te Baexem op 26 april 1936, overleden op 27 december 2005, gecremeerd.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina