Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmus Hubert Mols, landbouwer, geboren te Hunsel op 24 januari 1866, wonende aldaar, overleden aldaar op 19 februari 1953, zoon van Peter Mathijs Mols en Anna Gertrudis Bockelaar.


Hij is getrouwd te Hunsel op 23 april 1903 met
Maria Geertrudis Triepels, dienstmeid, geboren te Nederweert op 17 april 1868, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 12 september 1943, dochter van Petrus Johannes Triepels en Joanna Maria Vossen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria Hubertina, geboren te Hunsel op 1 februari 1904, overleden te Roermond op 23 december 1993, begraven te Hunsel.
  • 3 : Christiaan Hubertus, geboren te Hunsel-As op 28 mei 1911, overleden te Weert (Z) op 19 september 1994, begraven te Hunsel.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina