Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Joannes Roijakkers, dagloner en landbouwer, geboren te Hunsel op 28 juni 1859, overleden aldaar op 31 januari 1926, zoon van Franciscus Roijackers en Jacomina Ketelaers.


Hij is getrouwd te Hunsel op 19 april 1895 met
Maria Gertrudis van de Ven, dienstmeid, geboren te Hunsel op 24 april 1862, wonende aldaar, overleden aldaar op 22 april 1944, dochter van Pieter Jan van de Ven en Catharina Elisabeth Verheijden.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Doodgeboren zoon, geboren te Hunsel op 3 november 1898.
  • 6 : Anna Maria, geboren te Hunsel op 7 februari 1904.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina