Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Jacobus Vonken, landbouwer.


Hij was gehuwd met
Petronella van de Vorst, landbouwster.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Catharina Antonetta, geboren te Weert rond 1871, overleden te Nederweert op 18 mei 1946.
    Zij was gehuwd met Johannes Mooren, landbouwer, geboren te Weert op 28 maart 1855, overleden te Nederweert op 26 augustus 1930, zoon van Andries Mooren en Petronella Koolen.
    (Hij is eerder getrouwd te Nederweert op 25 oktober 1878 met Joanna Catharina Meulen, geboren te Nederweert op 12 augustus 1836, overleden aldaar op 9 februari 1900, dochter van Mathijs Meulen en Elisabeth Sleegers.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina