Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrikus Antonius Baets, schoolhoofd, geboren te Grathem op 30 april 1895, overleden op 19 maart 1973, zoon van Joannes Hubertus Baets en Joanna Maria Elisabeth Brinkmans.


Hij is getrouwd te Middelbeers op 19 augustus 1924 (1) met
Antonia Louisa Josephina Smulders, geboren te Middelbeers op 7 november 1902, overleden te Weert op 11 juni 1928, dochter van Antonius Josephus Smulders en Johanna Maria Adriaans.

Hij is getrouwd te Weert op 11 september 1930 (2) met
Johanna Maria Josephina Hubertina Lommen, onderwijzeres, geboren te Roermond op 25 maart 1898, overleden te Roermond (Z) op 8 januari 1980, begraven te Weert, dochter van Hubert Hendrik Mathijs Lommen en Maria Catharina Nijskens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina