Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Christiaan Mathijs Staekenborg, geboren te Hunsel-Ell op 25 november 1909, overleden te Roermond op 18 december 1984, begraven te Herten, zoon van Joannes Mathijs Staekenborg en Anna Maria Tilmans.


Hij is getrouwd te Grathem op 13 april 1942 met
Christina Maria Caris, geboren te Grathem op 2 november 1915, overleden te Roermond op 20 februari 2002, begraven te Herten, dochter van Theodorus Hubertus Caris en Catharina Hubertina Verlaek.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina