Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Hubertus Peeters, geboren te Hunsel-Haler op 7 juli 1909, overleden te Hunsel op 10 mei 1977, begraven aldaar, zoon van Jakob Hubert Peeters en Maria Gertrudis Mols.


Hij was gehuwd (1) met
Gertruda Maria Hubertina Clerkx, geboren te Stramproy rond 1914, overleden te Weert op 22 augustus 1950, dochter van Renier Hubert Clerkx en Maria Elisabeth Hubertina Coolen.

Hij was gehuwd (2) met
Maria Helena Hubertina Coolen, geboren te Hunsel op 13 september 1907, overleden te Stramproy op 6 januari 1997, begraven te Hunsel, dochter van Peter Hubertus Hendrikus Coolen en Maria Christina Jeurninck.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina