Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina van Nieuwenhoven, landbouwster, geboren te Weert op 8 februari 1828, overleden aldaar op 8 april 1889, dochter van Joannes Henricus van Nieuwenhoven en Anna Maria Gielissen.


Zij is getrouwd te Weert op 2 juli 1863 (1) met
Leonardus Kusters, geboren te Nederweert op 24 november 1827, overleden te Weert op 19 december 1883, zoon van Theodorus Kusters en Wilhelmina Heerinxs.

Uit dit huwelijk:

Zij is getrouwd te Hunsel op 17 oktober 1884 (2) met
Wilhelmus Verlinden, landbouwer, geboren te Hunsel-Ell op 6 december 1842, overleden te Hunsel op 26 februari 1904, zoon van Jean Verlinden en Anne Dinpha Venner.
(Hij is eerder getrouwd te Hunsel op 27 april 1876 met Anna Catharina Tulkens, landbouwster, geboren te Hunsel-As op 27 juni 1841, overleden te Hunsel op 18 mei 1881, dochter van Pierre Jean Tulkens en Marie Magdalaine Peeters.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina