Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jan Mathijs Peeters, geboren te Grathem op 11 september 1912, overleden op 10 februari 2001, begraven te Horn, zoon van Peter Joannes Peeters en Maria Catharina Aldegonda Verhees.


Hij was gehuwd met
Anna Margaretha Steijvers, geboren te Hunsel-Haler op 4 februari 1920, overleden te Thorn op 19 mei 2005, begraven te Horn, dochter van Gaspar Hubert Steijvers en Maria Gertrudis Schram.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina