Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Hubert Verkoelen, landbouwer, geboren te Hunsel op 25 augustus 1871, wonende aldaar, overleden aldaar op 1 maart 1943, zoon van Jacobus Verkoelen en Maria Geertruijd Gubbels.


Hij is getrouwd te Hunsel op 29 april 1910 met
Helena Hubertina Peeters, geboren te Beegden op 24 september 1877, overleden te Hunsel op 6 mei 1953, dochter van Jacob Hubert Peeters en Maria Oda Linssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Gertrudis Oda, geboren te Hunsel-Ell op 10 maart 1911, overleden te Weert op 29 mei 1992, begraven te Swartbroek op 2 juni 1992.
    Zij was gehuwd met Mathieu Geelen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina