Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Dorothea Timmermans, landbouwster, geboren te Grathem op 5 april 1872, dochter van Peter Jacobus Timmermans en Maria Catharina Verstappen.


Zij is getrouwd te Hunsel op 4 mei 1908 (1) met
Godfried Hubert Leurs, landbouwer, geboren te Hunsel op 24 oktober 1875, zoon van Leonardus Leurs en Petronella Koppen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus Hubertus, geboren te Hunsel op 16 juli 1909.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 26 oktober 1935 met Maria Louisa Gooffers, geboren te Nederweert op 19 augustus 1908, dochter van Gerardus Lambertus Gooffers en Petronella Coolen.

Zij is getrouwd te Stramproy op 12 april 1917 (2) met
Peter Brenkers, landbouwer, geboren te Stramproy op 3 januari 1877, zoon van Joannes Brenkers en Jacoba Weekers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina