Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Anna Catharina Peeters, geboren te Hunsel-Uffelsen op 8 januari 1920, overleden op 19 september 1958, begraven te Neeritter, dochter van Peter Joannes Peeters en Maria Catharina Aldegonda Verhees.


Zij was gehuwd met
Jac van Kimmenade, geboren op 31 maart 1917, overleden op 2 maart 2009, begraven te Neeritter.
(Hij was later gehuwd met To van Lier, geboren op 21 januari 1927, overleden op 16 januari 1992, begraven te Neeritter.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina