Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Catharina Verstappen, geboren te Grathem op 6 november 1879, dochter van Pieter Mathijs Verstappen en Maria Christina Linssen.


Zij is getrouwd te Hunsel op 23 juni 1910 met
Herman Hubert Geelen, hoefsmid, geboren te Thorn op 28 maart 1867, overleden te Weert op 25 augustus 1949, zoon van Peter Johannes Geelen en Hendrina Hubertina Forschelen.
(Hij is eerder getrouwd te Beegden op 11 juli 1905 met Petronella Aquarius, geboren te Beegden op 17 april 1866, overleden te Thorn op 10 april 1908, dochter van Theodorus Aquarius en Catharina Verlinden.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina