Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hendricus Hubertus Peeters, geboren te Hunsel-Uffelsen op 7 oktober 1916, overleden te Hunsel-Haler op 13 april 1985, begraven te Haler, zoon van Peter Joannes Peeters en Maria Catharina Aldegonda Verhees.


Hij was gehuwd met
Anna Catharina Jacomina Joriskes, geboren te Molenbeersel op 24 december 1921, overleden op 6 februari 2009, begraven te Haler.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina