Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Koolen, geboren te Hunsel-Ell op 12 januari 1915, overleden te Weert (Z) op 24 januari 1998, begraven te Kelpen-Oler op 29 januari 1998, dochter van Joannes Hubertus Koolen en Elisabeth Aldegonda van Lier.


Zij was gehuwd met
Hubertus Mathias Triepels, geboren te Grathem op 24 juli 1915, overleden te Weert (Z) op 23 september 1978, begraven te Kelpen-Oler op 27 september 1978, zoon van Wilhelmus Hubertus Triepels en Helena Gubbels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina