Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina Koolen, geboren te Hunsel-Ell op 23 januari 1912, overleden te Ell op 11 april 1997, begraven aldaar op 15 april 1997, dochter van Joannes Hubertus Koolen en Elisabeth Aldegonda van Lier.


Zij was gehuwd met
Peter Theodorus Hendrikx, landbouwer, geboren te Hunsel-Castert op 18 februari 1910, wonende te Hunsel, overleden op 6 juni 1980, begraven te Ell, zoon van Peter Johannes Hendrikus Henderickx en Maria Catharina Sniekers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Hunsel op 31 december 1954.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina