Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Joannes Flupsen, landbouwer, geboren te Hunsel op 30 mei 1862, overleden aldaar op 13 augustus 1939, zoon van Frans Flupsen en Anna Maria Verberne.


Hij is getrouwd te Hunsel op 21 oktober 1910 met
Maria Catharina Korsten, dienstmeid en landbouwster, geboren te Grathem op 4 januari 1867, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 3 mei 1944, dochter van Laurens Corsten en Joanna Custers.
(Zij is eerder getrouwd te Hunsel op 27 november 1895 met Peter Joannes Hendrikx, landbouwer, geboren te Ittervoort op 19 mei 1830, overleden te Hunsel op 11 mei 1906, zoon van Hendrik Henderikx en Helena Bosmans. (Hij is eerder getrouwd te Grathem op 10 februari 1854 met Maria Helena Verstappen, landbouwster, geboren te Grathem op 23 maart 1831, overleden aldaar op 26 september 1869, dochter van Antoon Verstappen en Petronella Heijmans.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina