Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hubertina Antonia Hendrikx, geboren te Hunsel op 26 november 1904, overleden op 21 januari 1999, begraven te Heythuysen, dochter van Peter Joannes Hendrikx en Maria Catharina Korsten.


Zij is getrouwd te Stramproy op 14 april 1932 met
Johannes Mathias Rietjens, geboren op 27 november 1905, overleden op 24 juli 1984, begraven te Heythuysen, zoon van Jacobus Rietjens en Gertrudis Kampen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina