Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Henderickx, landbouwster, geboren te Grathem op 16 augustus 1848, overleden te Molenbeersel op 16 september 1935, dochter van Peter Laurent Hendericks en Petronella Heijmans.


Zij is getrouwd te Molenbeersel op 29 juli 1871 met
Peter Joannes Keijers, hoefsmid, geboren te Molenbeersel op 17 mei 1846, overleden aldaar op 16 januari 1908, zoon van Joannes Keijers en Maria Catharina van Eijgen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina