Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus Hubertus Reijven, geboren te Hunsel op 8 juni 1914, overleden te Weert op 14 maart 1992, begraven te Grathem, zoon van Leonardus Hubertus Reijven en Maria Hendrikx.


Hij is getrouwd te Grathem op 29 oktober 1947 met
Petronella Maria Gerardina Stakenborg, geboren te Kessenich (B) op 25 februari 1909, overleden te Venray op 4 december 1993, begraven te Grathem, dochter van Jan Francis Hubert Stakenborg en Lucia Hubertina de Hingh.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina