Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Christiaan Hubert Truijen, landbouwer.


Hij was gehuwd met
Anna Margaretha Bosmans, landbouwster.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik, landbouwer, geboren te Molenbeersel (B) op 3 februari 1870, overleden te Stramproy op 26 januari 1947.
    Hij is getrouwd te Stramproy op 12 januari 1899 (1) met Aldegonda Jacobs, landbouwster, geboren te Stramproy op 26 augustus 1872, overleden aldaar op 22 december 1908, dochter van Hendrik Jacobs en Maria Elisabeth Snijders.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 7 juli 1911 (2) met Barbara Driessen, geboren te Baexem op 3 mei 1868, overleden te Stramproy op 9 oktober 1944, dochter van Christiaan Driessen en Joanna Catharina Custers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina