Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Wilhelmus Geelen, geboren te Hunsel op 2 december 1914, overleden aldaar op 7 februari 1988, zoon van Josephus Henricus Geelen en Maria Gertrudis Teeuwen.


Hij was gehuwd met
Anna Maria Gertruda Kranen, geboren te Hunsel-Ell op 20 november 1916, wonende te Hunsel, overleden te Nederweert op 8 december 2006, dochter van Henricus Hubertus Kranen en Helena Cornelia Hubertina Winkelmolen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina