Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Mathijs Deckers, landbouwer, geboren te Maasbracht op 2 september 1879, overleden aldaar op 9 mei 1948, zoon van Jacobus Deckers en Anna Catharina Hubertina Peters.


Hij is getrouwd te Hunsel op 10 mei 1912 met
Anna Gertrudis Verwielen, geboren te Grathem op 14 januari 1885, overleden te Beek-Maasbracht op 31 januari 1935, dochter van Peter Hubertus Verwielen en Maria Agnes Vrenken.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina