Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petrus Joannes Hubertus Peerlings, landbouwer, geboren te Weert op 15 maart 1872, overleden te Hunsel op 9 augustus 1920, zoon van Henricus Peerlings en Aldegondis Moors.


Hij is getrouwd te Stramproy op 26 april 1906 met
Anna Catharina Brouwers, geboren te Stramproy op 3 augustus 1881, dochter van Reinier Hubert Brouwers en Anna Maria Jacobs.
(Zij is later getrouwd te Weert op 28 oktober 1942 met Peter Joannes Hubertus Coppen, geboren te Nederweert. (Hij was weduwnaar van Therese Stocks.))

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth, geboren te Hunsel-Castert op 27 maart 1918, overleden te Hunsel op 23 oktober 1918.
  • 2 : Lodewijk, geboren te Hunsel-Castert op 27 maart 1918, overleden te Hunsel op 13 november 1919.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina