Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Cornelia Peerlings, landbouwster, geboren te Molenbeersel (B) rond 1882, overleden te Hunsel op 17 februari 1916, dochter van Henricus Peerlings en Aldegondis Moors.


Zij is getrouwd te Hunsel op 17 april 1903 (1) met
Peter Mathijs Pleunis, landbouwer, geboren te Hunsel op 12 juni 1879, overleden aldaar op 2 mei 1911, zoon van Jacobus Pleunis en Joanna Catharina Peerlings.

Zij is getrouwd te Hunsel op 5 juli 1912 (2) met
Peter Mathijs Janssen, dienstknecht, geboren te Stramproy rond 1871, zoon van Wilhelmus Janssen en Petronella Stevens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus Wilhelmus, landbouwer, geboren te Hunsel-Castert op 12 juli 1913, overleden te Stramproy op 29 januari 1996.
    Hij is getrouwd te Weert op 13 april 1939 met Anna Maria Jacomina Lambers, geboren te Weert op 5 februari 1909, overleden op 14 augustus 2005, begraven te Stramproy, dochter van Joannes Lambers en Anna Catharina Homans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina