Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Mathijs Verhees, landbouwer, geboren te Grathem op 6 december 1842, wonende aldaar, overleden te Hunsel op 7 maart 1932, zoon van Willem Verhees en Jeanne Marie Houben.


Hij is getrouwd te Grathem op 29 april 1876 met
Barbara Hubertina Breukers, dienstmeid en landbouwster, geboren te Kessenich (B) op 6 mei 1843, wonende te Grathem, overleden aldaar op 7 juni 1923, dochter van Peter Mathias Breukers en Aldegondis Pleunis.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Ludovicus, geboren te Grathem op 1 juli 1884, overleden aldaar op 10 november 1884.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina