Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Leo Peter Hubertus Adams, onderwijzer, geboren te Hunsel op 23 november 1878, overleden te Roermond op 21 mei 1949, zoon van Godefridus Hubertus Adams en Catharina Hubertina Coenen.


Hij is getrouwd te Roermond op 27 augustus 1912 met
Maria Petronella Dorothea van Helden, geboren te Roermond op 15 april 1885, overleden aldaar op 9 november 1960, dochter van Johannes Wilhelmus van Helden en Maria Gertrudis Hubertina Tholen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina