Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Mathijs Renier Koolen, geboren te Hunsel-Ell op 29 mei 1914, overleden te Weert op 9 september 1994, begraven te Ell op 14 september 1994, zoon van Peter Joannes Koolen en Lucia Getrudis Brouns.


Hij is getrouwd te Weert op 22 oktober 1942 met
Josephina Christina Coleta Coenen, geboren te Weert op 6 maart 1918, overleden aldaar op 1 augustus 2000, begraven te Ell, dochter van Hubertus Coenen en Maria Catharina Kneepkens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina